Necessites ajuda?

Preguntes freqüents

Enxampa és el portal d’anuncis de referència a Andorra. A Enxampa hi trobaràs des de vehicles, com cotxes i motocicletes, immobles, com cases i pisos i fins a ofertes de feina. 

Penja els teus anuncis a Enxampa Motos, Enxampa Cotxes, Enxampa Cases i Enxampa Feina.

 

Per a registrar-te a Enxampa tens dues opcions:

 • Si ets un professional, pots registrar-te accedint a "Crear un compte" o bé a través del nostre equip Comercial.
 • Si ets un particular, pots registrar-te accedint a "Crear un compte" i emplenant el formulari amb les teves dades.

Un cop estiguis donat d'alta, ja podràs publicar els teus anuncis.

Si ets un usuari professional, podràs:

 • Vendre els teus productes al portal d'anuncis de referència d'Andorra.
 • Ampliar el teu públic objectiu i probabilitats de conversió.
 • Plataforma disponible pels clients 24 hores i 365 dies, en constant adaptació a les noves necessitats tecnològiques que sorgeixen.
 • Plataforma única per a qualsevol dispositiu.
 • Publicitat: l'equip d'Enxampa pot ajudar-te a crear promocions, descomptes i accions de màrqueting.
 • Els anuncis apareixeran també al lloc web amb més trànsit d'Andorra: A la secció de 'Classificats' de l'Altaveu Digital.
 • Assistència tècnica i atenció al client a la teva disposició.

Si ets un usuari particular, podràs:

 • Publicar anuncis de forma gratuïta.
 • Mostrar els teus anuncis a la secció de "Classificats" de l'Altaveu Digital mitjançant la compra d'un paquet de promoció (boost)
 • Plataforma disponible 24 hores i 365 dies, en constant adaptació a les noves necessitats tecnològiques que sorgeixen.
 • Plataforma única per a qualsevol dispositiu.

Un cop t'has donat d'alta a Enxampa podràs:

 • Publicar un anunci.
 • Veure l'estat del teu anunci: Si es troba publicat, pendent d'aprovació, pendent de pagament, si s'escau, i anuncis caducats. 
 • Veure les estadístiques en temps real dels teus anuncis.
 • Utilitzar el Xat d'Enxampa per a posar-te en contacte amb altres membres.
 • Modificar les teves dades.

A Enxampa poden publicar un anunci tant particulars com professionals. L'únic requisit és donar-se d'alta al nostre sistema.

Publicar un anunci a Enxampa és molt senzill!

Un cop t'hagis registrat i accedeixis al teu compte, has de clicar al botó "Ven el teu..." ubicat a la part superior, introduir les dades de l'anunci i publicar-lo. 

Si ets un usuari particular, podràs penjar un anunci a Enxampa de forma gratuïta (si vols tenir activats més d'un anunci alhora, només pagaràs a partir del segon anunci).

Si ets un usuari professional, la publicació d'anuncis té un cost (inferior a la competència). Un dels avantatges de ser usuari professional és la publicació dels teus anuncis automàticament al diari digital amb més trànsit d'Andorra (Altaveu Digital).

Si ets un usuari particular, podràs publicar el teu anunci de forma gratuïta. Si vols publicar més d'un anunci alhora, hauràs de pagar 5,99€ per a cada anunci.

Si ets un usuari professional, posa't en contacte amb el nostre equip Comercial per a conèixer el nostre tarifari.

Si ets un usuari particular, el teu anunci apareixerà a Enxampa un cop el nostre equip validi el seu contingut. 

En canvi, si ets un usuari professional, podràs publicar qualsevol anunci i apareixerà al mateix instant al lloc web d'Enxampa. 

Si ets un usuari particular, el teu anunci a Enxampa estarà actiu fins 45 dies després del dia d'activació. 

Un cop finalitzat aquest període, podràs reactivar el teu anunci si encara ho desitges. 

Si ets un usuari professional, la durada del teu anunci dependrà de la tarifa contractada. 

Si estàs interessat/da en un anunci que has vist a Enxampa, tens tres opcions:

 • Realitzar una oferta sobre el producte que t'agrada. L'anunciant rebrà la teva oferta amb les teves dades de contacte, i podrà posar-se en contacte amb tu per a donar-te una resposta.
 • Contactar directament amb l'anunciant a través del Xat d'Enxampa.
 • Enviar un missatge a l'anunciant amb les teves dades de contacte.

Fàcil i ràpid! 

Un boost o destacat consisteix en un paquet de promoció que permet destacar el teu anunci entre les primeres posicions del cercador durant 24 hores. 

Com més amunt aparegui, més visites rebràs! 

Encara que siguis un usuari particular, podràs destacar el teu anunci, mitjançant un boost, perquè aparegui a la secció de Classificats del lloc web amb més trànsit d'Andorra: l'Altaveu Digital.

Podràs comprar els teus boost (paquet de promoció)  a través d'Enxampa. Trobaràs tres opcions: Boost de 3 dies, el teu anunci apareixerà durant 3 dies a l'Altaveu Digital, boost de 10 dies o bé boost de 20 dies. 

 

No et preocupis! Si intentes accedir al teu compte d'Enxampa i t'apareix l'error de "Contrasenya no vàlida", podràs clicar al botó "Has oblidat la teva contrasenya?" i rebràs un correu electrònic amb un enllaç per a restablir-la.  

Un cop dins del teu compte, accedeix a l'apartat "Les meves dades" del teu perfil. Allà podràs modificar la teva adreça de correu electrònic, el nom i cognom, el nom que es mostrarà a Enxampa, la teva contrasenya i el teu telèfon.

A més, si ets un usuari professional, podràs modificar addicionalment el teu logotip i les dades de la teva empresa. 

Accedint a l'apartat "Les meves dades" del teu perfil, podràs marcar l'opció d'"Ocultar telèfon"; d'aquesta manera, el teu telèfon romandrà ocult per a tothom.

Sí, el portal d'anuncis Enxampa romandrà obert les 24 hores i els 365 dies de l'any. Per tant, podràs accedir-ho sempre que vulguis.

A Enxampa disposem de diferents espais on podràs publicitar la teva empresa a través d'una imatge, conjunt d'imatges o d'un vídeo.

Per a més informació, posa't en contacte amb el nostre equip Comercial.

L'equip d'Enxampa estarà sempre alerta per a evitar que es publiquin anuncis falsos o fraudulents. De totes maneres, sempre podràs posar-te en contacte amb nosaltres per avisar-nos.

Si has tingut algun problema o incidència amb algun anunci, posa’t en contacte amb el nostre Departament d'Atenció al Client a través del formulari de contacte i t'atendrem amb la major brevetat possible. 

Encara no has resolt el teu problema?

Des d’Enxampa tenim un equip de professionals disposats a ajudar-te a vendre els teus productes a la nostra plataforma. Tant si tens un dubte tècnic o de funcionalitat, si us plau posa’t en contacte amb nosaltres i et resoldrem els teus problemes tan aviat com ens sigui possible.

Ajuda i suport contacte